tisdag 19 april 2011

Desperately Seeking av Evelyn Cosgrave


Kate klantade verkligen till det när hon sa ja när Keith frågade om ville gifta sig. Det var ju inte meningen att det skulle gå här. Keith skulle bara vara komma över killen. För att komma över sitt ex Daniel, den gifta och mycket äldre manen hon var tillsammans med innan. Kate trodde att hon var nöjd med situationen, tills hon insåg att han aldrig skulle skilja sig och välja henne. Och så kom Keith, en kille som avgudar henne och hon lät sig helt enkelt ryckas med. Som vanligt med den här typen av böcker så är Keith den där tråkiga pojkvännen, som är ganska intetsägande.
Dom flesta av Kates syskon och vänner tycker att förlovningen är ett misstag. Mamman verkar bara glad över att hon äntligen ska gifta sig, hon är ju snart 30.
Samtidigt som Kate förlovar sig, lämnar Kates storasyster sin man, Mike, sedan 15 år tillbaka.
Kate och Mike har alltid haft en bra relation, men Kate börjar undra om det inte finns något annat mellan dom. Något som hon knappt vågar tänka på.

En helt okej Chick lit som man läser ut snabbt, ingen bok som stannar kvar. Boken utspelar sig it Irland(Låter det bekant?) Ja ibland påminer det faktiskt väldigt mycket om Keys böcker. Fast Keys är ju så mycket bättre.

Inga kommentarer: